2 години след смъртта на Иван Ласки, Алекс каза истината

От две години насам датата 6 януари е пагубна за актрисата Александра Сърчаджиева, след като губи любимия си Иван Ласкин. Рано сутринта на печалната дата тя разплака приятели и последователи с трогателните си думи, насочени към Ласкин.

„Две години, мило мое момче и болката е все така смразяваща, а липсата ти ужасяваща!!! Аз продължавам да те чакам на този диван и с надежда да гледам към вратата!!! Толкова много те обичам, Иване !!! Толкова много!!! Ужасно боли….. боли неистово от липсата ти!!!! Прегръщам те, мило мое момче …. там, някъде, сред поляна от светулки“, написа Сърчаджиева в социалните мрежи.

Актрисата използва ранните часове, за да отиде на гроба на любимия си – да поплаче и да си „поговори“ с него, без да става повод за клюки на тълпата, която се очаква по-късно. След смъртта му, Сърчаджиева изпадна в емоционална и финансова дупка, но успя да се справи с помощта на верни приятели, пише show.blitz.bg.

„Тя каза истината за себе си с тази публикация. Прави се на силна, но я боли. Изпращме позитивната си енергия към теб, мило момиче!“, коментират под статуса разучствани потребители.