Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви! Възмездието за злините му идва с името Радев!

Пророкът Божидар Караджов: Борисов да се готви!

Пророкът Божидар Караджов е категоричен – президентът Румен Радев печели във войната с Бойко Борисов!

Ясновидец номер едно у нас Божидар Караджов, чието име се прочу и по света, заради невероятно точните прогнози, е категоричен в едно. А то е, че президентът Румен Радев е безспорният победител във войната с Бойко Борисов.

Възмездието за дългогодишния ни премиер ще дойде съвсем скоро. А най-грубата му грешка ще бъде да се кандидатира за държавен глава и да излезе на избори редом с генерал Румен Радев.

Ако това се случи, човекът от Банкя буквално ще бъде пометен. А след това няма да му остане нищо… Разследванията и истините за него ще излизат една по една, защото никое зло на света не остава безнаказано.

„Генерал Радев е с твърд втори мандат като президент, това е гарантирано, стига самият той да се кандидатира. Не така обаче стои въпросът с парламента и сформирането на кабинет. Задават се скорошни нови избори“, вещае Божидар Караджов.

Припомняме, че още в началото на тази година пророкът с невероятна точност предсказа второто място на изборите за партията на Слави Трифонов. Никой не даваше подобни резултати на „Има такъв народ“ като всички я спрягаха за трета или четвърта политическа сила, пише lentata.com.

Според него обаче народните представители, които в момента са в парламента, няма да успеят да се спогодят, за да управляват страната цял пълен мандат.

Това ще наложи нови избори, на които ГЕРБ още повече ще изгуби позициите си и не е изключено самият президент Румен Радев да се включи много по-активно в управлението на България. Която лека полека ще започне да върви нагоре.

Божидар Караджов дава лъч светлина и по отношение на пандемията от Covid-19, чието затихване ще започне в края на този месец и началото на май. Вирус пак ще съществува, но хората най-накрая ще могат малко да си отдъхнат.

Колкото до ситуацията по света, Караджов не вижда възможност американският президент Джо Байдън да изкара пълния си мандат. Разединение ще има и в ЕС, а що се отнася до Русия, страната ще върви успешно нагоре по пътя си, под вещото ръководство на Владимир Путин.