Орлин Павлов показа малката си дъщеричка – вижте красивата майка и крехката принцеса. На кого прилича повече?

Много звездни бебета направиха своя дебют пред публика тези дни. Родните знаменитости се надпреварват да показват дечицата си.

Някои, като Алекс Петканова, са доста щедри във фотосите, а други са по-обрани и умерени.

Дойде редът и на Орлин Павлов , който за първи път стана татко на 22 януари. Красивият певец най-сетне показа дъщеричката си в цялата й прелест. Преди време Орлин сподели кадър малката Елизабет  в социалната мрежа. Но феновете му не можаха да се насладят на малката госпожица защото тя бе в бебешка количка и не се виждаше.

Чаровният певец ощастливи всичките си фенове, защото сега могат да видят бебето в цял ръст. За първи път Елизабет се появява заедно с майка си на снимка и прави своя дебют в социалната мрежа.

бебето на Орлин Павлов

Феновете на музиканта и неговата нежна половинка побързаха да коментират, че Елизабет е одрала кожата на известния си татко. Тя е наследила от него нослето и устата му. Но буйната коса е взела от майка си, категорични са последователите на Орлин.

Половинката на Орлин, Диана, която от години живее в Дубай, заряза емирството заради любовта си. До последно двамата криеха връзката си. Но след появата на бебето истината лъсна и сега тримата са по-щастливи от всякога, а Орлин сменя памперси с голямо удоволствие, предават от hotnews.bg. Явно малката ще порасне голяма красавица с такива родители, смятат почитателите. Диана Велкова, която е мулатка, явно е предала буйната си грива на момиченцето си и малката няма да й отстъпи по хубост. Но все пак е дъщеричките повече приличат на татковците си, категорични са феновете.

Орлин Павлов и жена му Диана работят за бебе №2

Източник: https://www.zajenata.bg/