Наследствената гадателка Лайла Абдел Латиф с ново черно пророчество за 2021 г

Появи се ново пророчество за събитията от 2021 година. Наследствената гледачка Лайла Абдел Латиф говори за това, което очаква човечеството през следващите месеци. В нейната прогноза има две точки – едната е добра, но втората предупреждава света за нова опасност.

Не е ясно кой и по каква причина нарича тази жена магьосник, но тя не вярва, че звездите могат да повлияят на съдбата на хората, въпреки че е запозната с астрологията. Латиф притежава тайни практики и уверява, че бъдещето е отворено за нея като книга. Не е нужно да прибягва до гадаене на карти, за да знае предварително какво е предназначено да се случи.

Тя е родена и израснала в Бейрут. Сега тя е на 62 години. Хората я смятат за ясновидка и са сигурни, че именно с помощта на тази дарба тя получава информация за бъдещето. Снимки на предстоящи събития са отворени за нея като слайдове. Жената получила дарбата си в наследство от баща си, който бил известен ливански лечител. Той изцелявал хората изключително чрез молитви.

Като съвсем младо момиче тя изплашила майка си с мрачно пророчество за съдбата на дядо й. Било й разкрито, че възрастният мъж няма да се прибере вкъщи, след като решил да направи поклонение до светите места. Всичко се случило точно както предсказала Лайла.

Сега тя участва активно в проблемите на бежанците. Тя е любяща съпруга и майка. Ясновидката даде пророчеството си на 16 март. Според нея човечеството трябва да се подготви за сериозни изпитания.

Пророчеството на Лайла Абдел Латиф за 2021 г.:

пандемията ще приключи до края на тази година;