Милица Гладнишка разплака: Получих тежки припадаци, приеха ме в болницата

Чаровната актриса Милица Гладнишка, която е един от най-забележителните участници в последния сезон на „Като две капки вода“, сподели за шокираща и доста плашеща история в своя живот.

В последния лайф на имитаторското шоу тя трябваше да имитира украинеца Витас, който в песните си има високи тонове, които се доближават до оперното пеене. Това накара Милица да признае как е припаднала от високите тонове по време на урок.

Актрисата със завидна самоирония заяви, че по време на урок по оперно пеене е припаднала. Това ужасило нейният музикален педагог и бързо била извикана линейка. Това шокиращо признание доста притеснило екипа на шоуто и по време на нейното изпълнение всички били нащрек да не се случи отново и да се строполи на земята.

Това не е първото припадане на актрисата. Милица е изживявала един от най-големите си кошмари по време на снимките на сериала „Етажна собственост”. Тя припаднала на снимачната площадка от изтощение и я откарали в “Пирогов”.

„В продължение на месец и половина превеждах дублажи за филми през нощта, а след това отивах на снимки. Мислех, че ще издържа да спя по четири часа, но се сринах“, признава тогава Гладнишка и прекарва пет дни в болницата.