Лудост: Ще останете без дъх, като разберете какви пачки взима Рачков

Лудост: Ще останете без дъх, като разберете какви пачки взима Рачков

Димитър Рачков скоро може официално да бъде обявен за най-добре платеният актьор в страната ни. Звездата ще се къпе в пари от септември, когато се завръща с нов сезон на своето „Забранено шоу” в Нова телевизия, шушукат в артистичните среди.

За да го навият да преподпише договора си, в телевизията предложили повишение на и без това космическата му заплата. Говори се, че от есента той ще прибира поне по 100 бона на месец.

Според слуховете, за момента той взима фантастичните за родните шоумени 20 хиляди лева на предаване.

Но дори този звезден хонорар не бил в състояние да го задържи в студиото, тъй като освен двата часа пред камерите, той ежедневно се бъхтел зад кадър, за да помага на екипа, който работи в шоуто му.

И понеже вече нямал сили, а и рейтингът на предаването напоследък намалява, завръщането на Митко в ефир след лятната ваканция било под въпрос, пише „Уикенд“.

Най-вероятно заплащането му от септември ще бъде закръглено поне на 100 хиляди, което е хонорар-мечта за всеки роден актьор.

За подобни пари мечтаят звезди като Юлиан Вергов, Захари Бахаров и Асен Блатечки, които от години са на гребена на вълната и минават за секс символи.