Лоша новина сполетяха Кичка Бодурова на 6-ти юли, не е на себе си

Кичка Бодурова

Eстрадната прима Кичка Бодурова остана с провалени планове и неприятно чувство след като е свалена от самолета за България. Причината е удължаването на епидемиологичната обстановка в САЩ, разказа самата певица в отговор на въпроса на почитатели за предстоящите концерти през лятото, писа Телеграф.

„Получих много съобщения и имейли с въпроса дали ще се видим това лято . Скъпи мои приятели и фенове, имах билет, който бе канселиран поради това, че много аеролинии не работят с пълен капацитет, няколко неуспешни резервации след това. Ваксинирах се най- вече за да дойда в България и се видим. Но за съжаление извънредното положение у нас се удължи до края на юли и с право. Пък и как да дойда, да имам концерти без да мога да ви прегърна, дори да се докоснем-не мога да си го представя.

Отложих 6 такива, но със сигурност ще се видим догодина.

Само се пазете и бъдете здрави. И аз обещавам същото. Надявам се, че всеки от вас е осъзнал колко хора загубиха битката с този проклет вирус и че не е просто грип. Загубих близки , други минаха през много мъки, докато отново повярват в живота. Мъчно ми е, много ми е мъчно. Но ние си доказахме, че нито времето, нито разстоянието може да ни раздели. Аз съм сигурна, че следващото лято ще бъде много щастливо за нас-защото отново ще бъдем заедно.