Костадин Костадинов смаза Америка: Ще извадя България от НАТО, САЩ е най-голямото зло!

Костадин Костадинов смаза Америка: Ще извадя България от НАТО

Костадин Костадинов разби на пух и прах митовете, че Русия има някакво негативно влияние в България!

Лидерът на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов направо помете водещата на „Честно казано с Люба Кулезич“, която се опита да защитава САЩ, но без особен успех.

Варненецът беше гост в предаването на „Евроком“, за да даде отговор дали партията му е фашизоидна, както я определи проф. Калин Янакиев. В хода на разговора обаче Костя направо разказа играта на Люба Кулезич, която през цялото време се опитваше да го злепостави и да го изкара русофил.

Костадинов обаче запази хладнокръвие и разкри позициите на партията си по болезнени теми за България. Той смята САЩ за най-голямото зло, което е увило пипалата си около страната ни.

„Кой съсипа индустрията ни, кой съсипа селското ни стопанство, кой си сложи безплатни бази в България? Америка!“ – изригна Костадинов.

Според него от години България е колония на САЩ и американците си правят тук каквото пожелаят, и то против българския интерес.  Той не може да приеме, че е нормално Америка да разполага свои бази на нашата територия, и то безплатно.

„Защо няма американски бази във Франция, във Великобритания? Защото България се е превърнала в колония на САЩ.“ – каза лидерът на „Възраждане“.

Той възхити всички русофили у нас с позицията си относно Крим. Според него това си е руска територия и Украйна няма право да претендира за каквото и да било.

„Който смята, че Крим не е руски, трябва да смята, че Източна Румелия не е българска, тъй като тя бе присъединена към България по същия начин като Крим към Русия.“ – заяви в ефир Костадинов, който е историк по образование.

Неговата партия се бори за прекратяване на американското робство и независимост на България. Според Костя Русия в момента няма никакво влияние у нас, а и интересите й не са против родината ни, както стои въпросът със САЩ.

„Толкова сме зависими от Русия, че няма нито един изпълнен руски политически проект, непрекъснато се говори срещу Русия.“ – смята Костадинов.

Той не вярва, че руските шпиони, разкрити от Иван Гешев, са наистина шпиони. Според него всичко е фарс, за да се угоди на САЩ.

ПП „Възраждане“ спечели 2% на парламентарните избори, което е двойно повече от миналия път. С подобни изказвания на лидера на партията обаче се очаква подкрепата на хората да расте.

Цялото участие на Костадин Костадинов в предаването на Люба Кулезич, което смаза като валяк Америка, можете да гледате във видеото!

Твоят комен