Ивана проговори за личния си живот и за Бойко Борисов

Ивана навърши 51 години преди няколко седмици

Преди няколко седмици Ивана стана на 51 години. Изпълнителката, която е любимка на хиляди българи и в това число и на самия Бойко Борисов, даде интервю за „България днес“.

На въпроса дали се чувства различно на 51 години, пайнерката отговори, че за нея няма разлика и по-скоро е усетила някаква промяна на миналия си рожден ден. Тя допълни, че не е от жените, които тъгуват за даден период от възрастта си и добави, че има много жени на 25 години, чувстващи се стари. Певицата сподели, че преди всичко е благодарна, че е доживяла до тази възраст.

Тя цитира колежката си Силвия Кацарова, според която истински осъзнатият живот започва на 50 години.

Ивана сподели, че в момента няма мъж до себе си и това не я прави нещастна. Певицата не разбира връзките, в които се правят компромиси и е убедена, че в любовта трябва да се дава свобода на любимия, а не да се променяме заради него или да искаме от него той да се промени.

Относно отслабването си, тя заяви, че то се дължи на строг хранителен режим, изключващ консумацията на хляб и тестени изделия.

На въпрос дали се чува с Бойко Борисов, Ивана допълни, че не му звъни, тъй като не желае да се натрапва.

„Той има важни дела. Това, че съм любимата му певица и се познаваме, не означава, че трябва да го занимавам със себе си“, споделя Ивана, цитирана от Хот арена.