Ева Тепавичарова срина със земята Борисов: Лишен е от всякакъв морал, корумпиран и безсрамен лъжец!

Ева Тепавичарова е сред големите противници на Бойко Борисов и цялото правителство.

Жените не разбират от политика, смятат някои, но Ева Тепавичарова може да ги обори. Чаровната актриса, станала известна с ролята на Йовка в „Столичани в повече“, повече от всичко желае Бойко Борисов да падне от власт, пише Otupor.com.

Според Ева настоящото управление на България е лишено от всякакъв морал и затова не се страхува да лъже и краде на поразия. Тя намира правителството ни за най-корумпираното в цялата история на България, а и в цяла Европа в момента.

Ето защо актрисата е сред творците, които създадоха петицията за свалянето на Борисов, Гешев, Караянчева, Вежди Рашидов и Кошлуков. Над 1000 творци се подписаха в нея и ясно поставиха своите искания.

„Политиците нямат същите душевни параметри като нас. Може и те да имат сетива, но са ги заглушили заради алчността си. Не им пожелавам да се чувстват така, както аз се чувствам при тяхното управление. Изключително аморално, пълно с лъжи и арогантност поведение. Това явно е път, през който България трябва да мине. Много циничен, но след като го извървим, ще станем по-добре.“ – смята Ева Тепавичарова, която все пак вижда изход от цялото това положение.